maanantai 10. lokakuuta 2011

Ne kysyvät...

...ja vastaat kieltävästi.

Viikonloppu takana ja uusi kouluviikko edessä... Tosi ihanaa.
Totta puhuakseni haluaisin vaan jäädä kotiin ja unohtaa koko muun maailman olemassaolon. Ei siinä, ihmiset on kyllä ihan mukavia, mutta kun oma pää on liian sekasin enkä vain osaa olla.
Koulussa olen kyllä joo käynyt... Mutta tosiaan vain käynyt. Toistan samaa kaavaa- menen koululle, kävelen sisään, vedän hupun päähän, pelkään ja panikoin... Lopulta en pääse edes luokkahuoneeseen asti vaan karkaan, sillä paniikkikohtaus iskee = melkeinpä juoksen pois koulusta ja piiloudun ensimmäisen mahdollisen nurkan taakse rauhoittumaan.



Inhoan heikkouttani.

En tiedä enää mitä tehdä koulun suhteen kun aina sinne mennessä ahdistun niin hirveesti... Siellä on liikaa ihmisiä, liikaa vastuuta ja odotuksia.
Tästäkään asiasta en oo puhunut psykologille kun en uskalla... Tiedän jo mitä se sanoo... "Sun pitää vaan opetella sietämään sitä ahdistusta ja altistaa itses sille", mutta ei se toimi niin. Altistan itteni sille ahdistukselle joka kerta kun menen koululle, muttei se siitä helpota, vaikka kuinka niin haluaisin. Huokaus.

Ahdistaa kaikki.



Ahdistus on hyvinkin iso osa nykyään mun elämää. Mua ahdistaa ihan liian monesti yhden päivän aikana, enkä tykkää ollenkaan... Yleistynyt ahdistuneisuushäiriö kyllä löytyy, muttei se koskaan oikeen näin pahaksi oo äitynyt. Tahdon vaan nukkua ja elää omassa maailmassani näiden neljän seinän sisällä- sillä tavoin en häiritse ketään eikä kukaan pääse liian lähelle mua.

Hum. Aiheesta kukkaruukkuun, tänään oli turviksen maalausilta ja sieltähän toi otsikkokin tulee. Tarjosivat ruokaa ja söin pari kalapuikkoa ja sipulirengasta, hiukan lohkoperunoita ja salaattia... Iltapalaa ne tarjosi kun olin lähdössä, mutta kieltäydyin.

Tämän päivän syömisiksi siis kerääntyi:
-Lohkoperunoita
-2 kalapuikkoa
-2 sipulirengasta
-salaattia
-hiukan jäätelöä
-juustoa

Nopeesti laskettuna tossa on joku 900kcal...
Eli suomeks sanottuna ihan ketusti liikaa. Huomenna kyllä skarppaan tän syömiseni kanssa... Toisaalta normisti syön vähintään sen 1200kcal per päivä ku en laske kaloreita ni putos se jo 300kcal alemmas. Huomenna toiset 300kcal alemmas ni oisin tyytyväinen.

Tänään kuluttanu about 2500kcal, joten kun söin 900kcal ni kehosta läks 1500-1600kcal. Melko kehno tulos kyllä verrattuna siihen, et aiemmin läks helposti se 2000-3000kcal... Perkele.
Ketuttaa niin isosti et pian meen ja ostan vaan kurkkua joka päivä ja syön ainoostaan sitä. Vähemmän kaloreita ku omenassa, repikää siitä!



...Okei, nyt lopetan ennen ku kyllästytän ihmiset puheillani. Öitä!

-END

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti