torstai 21. tammikuuta 2010

Ne eivät kerro sinulle...

...mitä sanoit väärin.

Tänään siis jäin englannin ainekirjoituksesta vahingossa pois, koska luulin sen olevan vasta maanantaina. Uskoin siis, että tänään oli se opettajien kokous, jonka takia englannin tunti perutaan, mutta se onkin ilmeisesti sitten maanantaina. Puhuin sitten ruokalassa kaikille, että minäpä lähden seuraavaksi kotiin kun ei ole edes enkun tuntia... Eikä kukaan oikaissut mun sanomisia! Törkeää! Sain sitten opettajalta vielä käytävässä palautetta, että 'Mitäs sinä täällä teet kun sun piti olla ainetta kirjottamassa!'. Arvatkaapa vaan olinko hiukan 'WTF?'-ilmeellä siinä sitten. Onneksi saan kirjottaa sen aineen huomenna aamulla. Joudun siis taas heräämään kuudelta, kiitos tämän töppäyksen. Ja nyt ottaa päähän.

Kaiken lisäksi multa loppui tänään saldo kännykästä. Niin ja bussikortistakin. Tosin isäukkeli pisti mulle rahaa, että sain ladattua bussikortin... Ei tarvitse lähteä kuuden aikaan pakkasessa kävelemään viittä kilsaa kouluun. Hyvä juttu.
Mutta äh! Ei ole puheaikaa! On sellanen kriisi päällä, että huh. Kuitenkin aina kännykkä on se ensimmäinen väline, jolla saa yhteyden ihmisiin ja nyt se sitten on poissa pelistä. Ihanaa. Niin ja muutenkin olen ihan köyhä. Tilillä about 60snt rahaa ja käteisenä joku 9e... Mutta kun tosta yheksästä eurosta pitäis vielä säästää hiukan(säästöistä säästöön), jotta saan hankittua sen LM.C:n keikkalipunkin joskus. Sinne on vaan PAKKO päästä!

Niin ja mittasin tänään mun hiuksista juurikasvun määrän. Kiitettävät kuusi senttiä on päänahasta puskenut jo blondia hiusta... Pääni päällä on siis halkaisijaltaan n.12 senttinen blondi läiskä. On kiva. Mutta eipä ole siitä ysistä eurosta edes hiusvärin ostamiseen. Kamalaa olla näin köyhä! *turhautumista*
Onneksi pääsen valittamaan tiistaina sossun tantoille. Ehkäpä ne sais jotain rahavirtaa käännettyä mun suuntaankin... Edes jotain pientä puroa?

Ja nyt yskittää ja sattuu kurkkuun. Hienoa tämäkin. Ilmeisesti TAAS tulossa jotain flunssantapaista tai siltä ainakin vaikuttaa. Ja tylsääkin on kun ei oikein tuo runosuoni syki, kirjoittaminen tuntuu raskaalta ja en vain osaa juuri nyt piirtää. SYVÄ HUOKAUS. Kaikki vaan tuntuu menevän päin mäntyä just nyt. Tarvii harkita tota suihkua ja nukkumaan menemistä melko pian kun näyttää tää ilta niin toivottomalta.

Niin! Olen mä jotain saanut aikaan! Tein tällaisen:

Ja kuten tekstistä näkyy, tein tämän oman foorumini kuvaksi. J-rope siis.
Tässäpä osoite J-ropeenkin: http://foorumi.info/jrope/ jos vaikka joku menninkäinen tykkää roolipelata.
Huokaus.
Väsyttää, ärsyttää ja äh. Taidan vaan suosiolla mennä nyt nukkumaan ja herään sitten joskus neljältä aamu-yöllä ja käyn suihkussa ja sitten kouluun paria tuntia ennen niin eipä voi ainakaan valittaa, etten tullut ajoissa...

Mutta nyt, hyvää yötä kaikille möngertäjille.

1 kommentti:

  1. HHEEEYY vähä paskaa olla köyhä ! DDD': <

    Mutta siis ööö joo . Mä pääsin juurikasvusta eroon ! :''''''D <3

    VastaaPoista