perjantai 12. elokuuta 2011

Ne antoivat sinulle paperin...

...ja sinä täytit sen epävarmana.

Niinsiisjoo. Unohdin kokonaan kirjoitella, että ne siellä päiväsairaalalla tosiaan pisti mut täyttään BMI-testin taasen. En tiiä lopullisesta tuloksesta, mutta epäröin ihan hirveästi sitä täyttäessä... Mietin ainakin kymmeneen kertaan, miten rastita väittämän 'olen jättänyt syömättä tarkoituksella laihduttaakseni'... Teki mieli rastittaa vaihtoehto 'ei', mutta lopulta päädyin myöntämään asian. Nyt pelkään, että ne alkaa valvomaan mun syömisiä erikseen... Se ois hirveen ahdistavaa.

Tänään olen syönyt paljolti.
Vatsanpohjalle kertyi hiukan jäätelöä aamusti(joo, herätin itteni kylmällä), kasvispihvi ja salaattia plus hiukan perunaa(lounas) ja mehua(välipala). Kotona sitten söin tossa 17.oo-18.oo ananaksia ja pari laivasalmiakkiakin.
Nyt ois taas nälkä... Tahtoo tehdä tonnikalasalaattia, mutta kun ei jaksais tiskata kun puolet tarvikkeista on tiskialtaassa. Kerpele sanon minä.

Tänään on ollut vatsa ihan sekaisin... Siihen sattuu melkeinpä koko ajan. Ei kivaa, mutta ei voi mitään. Lisäksi mun vasen käsi meni tunnottomaks täysin tuntemattomasta syystä sekä mun sormien iho on alkanu lohkeileen ihan hirveesti... Tyhmät käsirasvatkaan ei auta.

Päiväsairaalassa oli tosin ihan kivaisaa. Mua PYYDETTIIN laulamaan, mun muovailuvaha-väkerryksiä kehuttiin ja ylipäätään mun taiteellisia lahjoja oikee ylistettiin. Oli tosi ihana saada sellasta palautetta!
Alan tosissaan pikku hiljaa taas muistamaan, kuinka ihania ihmiset oikeasti on...
Anteeksi, että oon ollut niin keskittynyt masennukseeni, etten ole muistanut teitä kaikkia...
Oikeesti anteeks...
Ootte ihania.

-END

2 kommenttia:

  1. Käden tunnottomuudesta en tiedä, mutta toivotaan, että oli vain joku randomhäikkä. Ihon kuivuus vaikuttaa vitamiinien puutteelta. Koeta vaikka syödä jotai marjoja ;)

    VastaaPoista
  2. Myönnettäkööt että pieni helpotus pyyhkäisi mielen läpi kun lueskelin syömisiäsi, terveelliseltä ja hyvältä vaikuttaa. Kärvistelen joskus blogiasi lueskellessa ettet kai vain aio kuihduttaa itseäsi! Jaksamisia sinulle ja älä turhaan pyytele anteeksi :)Ihmiset tuppaavat turhan usein unohtamaan ettei itsekkyys silloin tällöin ole kirosana.

    VastaaPoista