sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Ne herkuttelevat...

...mutta sinua ei haittaa.



Päivän kulutus 2000kcal tähän mennessä ja syönyt oon 19kcal.
Avomaankurkut on ihania - tositosi vähän kaloreita ja ihan sikahyviä!
Ajattelin, että jos tänään popsisin vielä ainakin omenan ja ehkä tonnikalaa... Kaloreita alkais olemaan se 100 siinä vaiheessa ja se on musta oikein hyvä.
Toisaalta tekis taas mieli palkita itteään kun oon pudottanu parissa päivässä kilon...

Mutta pelkään sen kilon tulevan takaisin.

Joten taitaa jäädä palkinnot tältä erää. Ehkä palkitsen itseni sitten kun olen pudottanut sen 13kg vielä tästä painosta... Ehkä. Palkitsemisen sijaan pidän itteni tänään kiireisenä miettiessäni tulevia cosplay-asujani. Niitä pohtiessa ei edes huomaa ajan kuluvan, joten ei tule syötyäkään pahemmin.

Huomasin myös tänään, että lukijoita on tasan 30!
Musta tällanen vaatii jonkilaista erikoispostausta, mutta mulla ei ole mitään ideaa, millaista. Mitä te lukijat haluatte tietää? Ehdottakaa jotain, kiitush~!


Käsien tärinästä päätellen syön vielä yhden kurkun ennen kuin lähden yhtään minnekään...

Mutta hm. Piti siitäkin sanoa, että mun horoskooppi facebookissa oli enemmän kuin oikeassa tänään...
"Yllätyksesi on suuri, kun eräs ilmoittaa sinulle yhden asian. Se on ollut ilmassa jo pitkään, mutta vasta nyt hän on valmis kertomaan siitä muille."
Kyllä, yllätyin aika paljonkin... Nyt vain en tiedä miten reagoida asiaan. Tarvinnee miettiä hetki rauhassa ja silleen...

Mutta nyt matkaan kohti keskustaa~

-END

1 kommentti:

  1. Hmm, jonkinlainen videopostaus? Tai sit, jos sulla on joku herkullinen ja terveellinen ruoka, jota tykkäät syödä, niin voisit jakaa sen teko-ohjeen meidän kanssa kuvien kera! :D Tai vaikka joku juoma/pirtelö tai jotain. :> Emmä nyt muuta keksi ;o

    VastaaPoista