keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Ne syövät onnellisina...

...mutta sinulle tulee henkisesti huono olo.

Olin laivalla Webbiksen kanssa tossa ma-ti ajan ja oli kyllä hauskaa pitkästä aikaa!
Ongelmia tosin tuotti se, että kaikki olivat pariskuntina laivalla(vitutti katsella niitä) ja buffet...
Söin ihan hirveesti siellä buffetissa ja ruoka oli ihan liian hyvää! Vaikka olin ihan täynnä niin oli ihan pakko syödä jälkiruokaa ihan hirveesti... Ja hyi että kun sen jälkeen oli ihan hirvee olo. Ahdisti, että olin niin täynnä ja että annoin itseni syödä niin helkkaristi...

Ahdistus vei voiton.

Noh, onneks en mielestäni ihan hirveesti sen lisäks syöny laivalla. Tietty jotain herkkuja hytissä, mutta liikuinkin sitte sen edestä.
Irmoja(paras drinkki ikinä) tuli juotua loppujen lopuks 7kpl ja kelkkoja pari... Päätettiin Webbiksen kanssa, että pidetään jossain vaiheessa Irma-bileet kun se hommas kaikki ne drinkki-aineksetkin siihen.

Tänään on ollut sitte tällanen ihana oma rauha-päivä ja 16.30 ois Zumbaa Elixialla. Saa nähdä, jaksaako mennä.
Onneks paino ei oo noussu ton laivareissun seurauksena ollenkaan! Onnistuin ilmeisesti kuluttamaan kaiken, mitä söinkin siellä.
Nii ja joo, sain faneja kun lauloin karaokessa Pinkin So What-biisin. Joku naikkonen huusi sieltä, että "Hyvä Minna!" kun poistuin lavalta. Jännää sinänsä.
Tahdon nyt yhä enempi aloittaa taas laulamisen kunnolla.

Vähän on taas tällanen merkintä, etten oikein tiedä onko tässä mitään järkeä... Mutta sainpahan jotain sentään rustattua, ilman että tuntui pakottamiselta.
Nyt taidan käydä syömässä aamupalan ja sitten lähen lenkille.
PS. päivitin paino-laskurin ja lisään laivakuvia joskus.

-END

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti