keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Ne kannustavat sinua...

...muttet ole varma miten suhtautua.

Eilen illalla tunnin hölkkäilyt, tänään(ti) tunnin uinti, koko päivä kaupungilla käppäilyä/juoksemista ja puolen tunnin hölkkäilyt jalkiskentän ympäri.
...miksi musta tuntuu silti, ettei tää riitä?
Mun tekis koko ajan mieli liikkua, koska muuten jään vaan tänne istumaan ja dataan ja syön. Enkä halua olla datis, en enää. Enkä varsinkaan syöppö.

Olis kiva olla joskus nätti ja hoikka ja ehkä jopa urheilullinen.

Huomenna(ke) pitäis pitää lepopäivä, jotta lihakset ei vaa surkastuis ku liikun liikaa. Viddu kun en halua pitää lepopäivää! En halua, joten onko siis muka pakko?
En muuten ollutkaan muistanut kuinka ihana tunne on kun lihakset on ihan hellinä liikunnan määrästä. Rakastan~<3
Kaiken lisäksi Jutta tulee tänne huomenna ja Aliisa torstaina...
Voinko vaan karata jossain vaiheessa lenkille, vaikka mulla on vieraita? Mä en meinaan aio istua kotona, vaikka oisi ketä vieraita! NÄÄ LÄSKIT MEINAA LÄHTEE NY.
Ehkä vaan herään aikaisin aamulla aina lenkille niin toista ei haittaa kun se voi jäädä vielä nukkuksimaan...

Ainiin. Tänään oli verkostotapaaminen eli näin äitiäni...
Vihaan yhä vieläkin sen maailmankuvaa ynm, mutta toivotaan että se oppi jotain kun sossut ja turviksen työntekijä sille asioita selvitti. Voisi alkaa olemaan paremmin muhun yhteyksissä tai vaikka edes muistaa, että olen olemassa. Se olis jo iso juttu mulle...
Isä ei ollut verkostossa. Petyin kyllä.
Tosin en edes oikeastaan odottanut, että meidän äiti ois saapunu paikalle... Hyvä, että ees se jaksoi mun vuoksi nostaa perseensä ylös kotisohvalta.

Tänään olen syönyt ihan liikaa ja ihan väärin.
Aamu alkoi ihan kivasti vedellä, ananaksilla ja hapankorpuilla, mutta sitten sain suklaamunan terveisenä Sarilta(joka oli äitini kuskina)... Noh, en sitten avannut sitä heti kun turviksella oltiin keskustelemassa. Ne tarjos sieltä sämpylää, mehua ja keksejä ja söin sellasen sämpylän, kaks domino-keksiä ja join mehua.
Neuvottelun jälkeen siirryttiin shoppaileen ja lopulta Raxiin syömään... RAXIIN. Ei siis hyvä.
Mutta söin suurimmaksi osaksi vaan salaattia ja jäätelöä(no kun jäätelö on mun pahe yhy), pitsat jätin suosiolla vähemmälle. Lopulta söin kuitenkin kaksi slicea kun äiti ja Sari tuputti...
Kaiken lisäksi kun pääsin kotiin niin söin sen suklaamunan. Tosin mua ällötti sen jälkeen ihan liikaa, mutta kun ahdisti niin oli pakko syödä jotain...
Lopun illan/yön aikana olenkin sitte juonut vaan pullollisen vettä.

Ja on läski olo. Taas. Aina.

Mutta ehkäpä mä nyt kuitenkin menisin nukkumaan päin, jotta heräänkin joskus siivoomaan hiukan kämppää ennen kuin Jutta tulee tänne. Ei täällä muuten mahdu olemaan ku on kaikki taideromppeet tossa keskellä lattiaa.

Läskeillen,
-Pulla

3 kommenttia:

  1. Lähihoitajana kehotan sinua lukemaan http://www.laihdutus.net/ <-- tuolta, siellä on hyviä ohjeita. Epäonnistuminen kuuluu laihdutukseen siinä missä esimerkiksi tupakoinnin lopettamiseen ja on hyvä muistaa, että välillä on okei syödä enemmän. Liikkuminen korvaa tämän, mutta liika liikkuminenkin on pahasta, joten kyllä, välipäivät ovat pakollisia. Vietä ne vaikka venytellen ja nesteitä nauttien. Itse olen saanu laihdutusvinkin, että kerran viikossa pidetään nestepaasto, eli 24 tuntia pelkillä nesteillä, se vähentää viikon kaloriensaantia seitsemäsosalla, mikä pidemmän päälle johtaa painon putoamiseen. Ilta kahdeksan jälkeen kannattaa myös olla syömättä, nauttia vain nesteitä. Maltti on valttia, laihdutus ei tapahdu hetkessä ja sopiva ja turvallinen vauhti on vain muutama kilo kuukaudessa.

    Alan kuulostaa ihan joltain kirjalta, joten kaverina toivotankin paljon, paljon onnea laihdutukseen! Toivottavasti pääset tavoitteisiisi ilman suurempia ongelmia. (:

    VastaaPoista
  2. Toi juomis pasasto, et päivän juo pelkästää kuullostaa vähä sellaselta mitä en kyllä ite pakolla kokeilisi, mutta muuten iha hyvä suunnitelma. Joku sellanenki että korvaa "epäterveellisiä" ruokia tai juomia joko terveellisemmällä tai vähemmän epäterveellisemmällä voi kanssa viedä eteenpäin. Esim vaihtaa limun johonki tyylii mehukattii, tai ainaki yrittää juoda mehukattia useammin kuin limua, ja tyylii et suklaan / leivosten sijasta söis aamulla leipiä kinkulla/paprikalla tai salaattia/paprikaa/tomaattia/feta tai jtn. Tässä mut saatetaa ristiinnaulita, mut eiks usein oo painotettu siihen että pitäis pyrkiä syömään 2-3 kertaa päivässä sellane "hyvä määrä"? että koittaa vaikka sitte aamulla syödä vähä runsaammin, ja sitte vähentää sitä runsautta sieltä päivä / ilta ruokailusta kompensoimaan aamun runsautta? Ja tietenki koittaa saada salaattia siihen sekaa ja vihanneksia. Koitin tos äske kai sanoo, et pitää päivän aikana 2-3 sellasta lähes yhtä runsasta ruokailua, sen sijaa että täyttää kerralla paljon, näin säilyy täysinäinen olo kauemmin? ja kun ei tuu kerralla syötyä niin paljon nii ei esim mahalaukku laajene nii paljoo? tulee jatkossa helpommin täysinäinen olo.

    VastaaPoista
  3. niin ja piti sanoo, et ajanmyötähän mahalaukku taitaa surkastuakkin, niin siks tulee helpommin täysinäinen olo jos niin pääsee käymää. eli plus plus plus? :D

    VastaaPoista